Börja med struvan och gör därefter den karamelliserade lökmajonnäsen och rentartaren - avsluta med topping. Vill man inte göra egna struvor funkar det lika bra att använda färdiga krustader.
1 ägg
1,5 dl mjölk
1/2 dl renblod
2 dl vetemjöl
1 tsk salt
7 dl rapsolja – till fritering
3 st schalottenlök
3 msk äppelcidervinäger
1 tsk socker
1 st ägg
1 tsk dijonsenap
2-3 dl olja
Salt
Mixa sedan lök, dijon och och det hela ägget med mixerstav. När det är helt slätt kan du mata i oljan tills konsistensen är fast. Smaka av med salt och vinäger om det behövs.
200 g putsad rensadel
Salt
Nymald svartpeppar
Finhacka köttet och smaka upp med salt, peppar och lökmajonnäsen.
Blad från citrontimjan
Frystorkade lingon
Renlav
Karamelliserad lökmajonnäs
Fyll struvan med rentartaren och toppa med majonnäs, lingon, citrontimjan och renlav.